Kurum Adı : Lütfi Banat İlkokulu
WEB Adresi : http://lutfibanatilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sümbül Sokak No 14 1. Levent Beşiktaş İstanbul

VİZYON
Öğrencilerimizi; bilimsel düşünen, araştıran, demokratik, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, dengeli duygusal gelişim içinde, yaratıcı, bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren, özgüvenli, başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON
Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile ilköğretimin amaçları doğrultusunda hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.

BAŞARILAR
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Ait: Yüzme Yarışı İlçe Şampiyonluğu, Fiziksel Etkinlikler Yarışı İlçe Birinciliği, "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" Ulusal Resim Yarışması İlçe Birinciliği, "Türkçe´m Benim Ses Bayrağım Resim Yarışması İlçe Birinciliği,"Laleyi Yazıp Çiziyorum" Resim Yarışması İlçe İkinciliği, Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışı İlçe İkinciliği

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50-15:50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 4 Km
Ulaşım : Levent metro istasyonu çıkışından 100 m sonra sağa girilecek 150 m sonra Levent camiinden sola girilecek. Okul caminin bitişiğindedir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : 1.Levent mh. Sümbül sk. No:16 Beşiktaş /İSTANBUL