İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Lütfi Banat İlkokulu

Lütfi Banat İlkokulu

Sümbül Sokak No14 1. Levent Beşiktaş/İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizi; bilimsel düşünen, araştıran, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, dengeli duygusal gelişim içinde, yaratıcı, bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren, özgüvenli, başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile ilköğretimin amaçları doğrultusunda hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Ait: Yüzme Yarışı İlçe Şampiyonluğu, Fiziksel Etkinlikler Yarışı İlçe Birinciliği, "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" Ulusal Resim Yarışması İlçe Birinciliği, "Türkçe´m Benim Ses Bayrağım Resim Yarışması İlçe Birinciliği,"Laleyi Yazıp Çiziyorum" Resim Yarışması İlçe İkinciliği, Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışı İlçe İkinciliği
09.10-16.30
Ulaşım
Levent metro istasyonu çıkışından 100 m sonra sağa girilecek 150 m sonra Levent camiinden sola girilecek. Okul caminin bitişiğindedir.
1.Levent mh. Sümbül sk. No:16 Beşiktaş /İSTANBUL
4 Km