Okulumuz Hakkında

Sümbül Sokak No14 1. Levent Beşiktaş/İstanbul
Lütfi Banat İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizi; bilimsel düşünen, araştıran, demokratik, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, dengeli duygusal gelişim içinde, yaratıcı, bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren, özgüvenli, başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile ilköğretimin amaçları doğrultusunda hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.

BAŞARILAR

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Ait: Yüzme Yarışı İlçe Şampiyonluğu, Fiziksel Etkinlikler Yarışı İlçe Birinciliği, "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" Ulusal Resim Yarışması İlçe Birinciliği, "Türkçe´m Benim Ses Bayrağım Resim Yarışması İlçe Birinciliği,"Laleyi Yazıp Çiziyorum" Resim Yarışması İlçe İkinciliği, Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışı İlçe İkinciliği

Öğretmen

Derslik