T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Lütfi Banat İlkokulu

Proje Hakkındaki Düşünceleri

       Huzur, güvenlik ve barış içinde, insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamak, insanlığın, öncelikle de tüm çocukların en temel haklarındandır.  Dünyada bir türlü önlenemeyen savaş ve çatışma ortamında insanlığı derinden etkileyen ve geleceğe güvenle bakmasını engelleyen, özellikle çocuklarımızın maruz kaldığı tüm olumsuzluklara rağmen, yüzyıllar boyunca dünyayı adalet ve hoşgörüyle yönetip, geniş bir coğrafyada barışı tesis etmiş olan kahraman ecdadımızın torunları olan bizler, asırlar önce olduğu gibi bugün de, barış ve huzur için dünyaya ve tabiki çocuklarımıza umut olabilecek bu tür projeleri ve iş birliklerini desteklemeliyiz.

        Bu projenin çocuklarımız nezdinde sevginin, barışın, adaletin, kardeşliğin tüm dünyaya verdiği bir mesaj olmasını temenni ediyor, çocuklarımıza kalıcı barışın hâkim olduğu daha güzel bir gelecek bırakabilmek ümidiyle, başarılar diliyorum.

                                                                 Özcan TÜRKOĞLU

                                                                    Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

       To live in  security and peace, in a manner worthy of human dignity, is one of the most fundamental rights of humanity, especially of all children. We, the grandchildren of our heroic ancestors, who ruled the world with justice and tolerance for centuries and established peace in a wide geography, despite all the negativities that especially our children were exposed to, which deeply affect humanity in an environment of unstoppable war and conflict in the world and prevent them from looking to the future with confidence. Today, too, we must support such projects and collaborations that can be a hope for peace and tranquility for the world and of course for our children.

      I hope that this project will be a message of love, peace, justice and brotherhood for our children to the whole world.                                                              

                                                                                                             Özcan TÜRKOĞLU

                                                                                     Beşiktaş District Director of National Education

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.01.2023 - Güncelleme: 06.05.2024 19:53 - Görüntülenme: 129
  Beğen | 0  kişi beğendi